Bengü geliyor

Ege Bölgesi’nin ilk vakıf üniversitesi olan İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde geleneksel hale getirilen bahar şenliklerinin 12’si için geri sayım başladı. Bahar şenliği konser programında bu yıl ilk sırada öğrencilerinin istekleri doğrultusunda birbirinden başarılı albümleriyle Türk pop müziğine damgasını vuran Bengü yer alıyor.

Hit şarkılarıyla pop müziğin zirvesindeki kadın sanatçılarından İzmirli Bengü, , konserde dillerden düşmeyen şarkılarıyla öğrencilere unutulmaz bir bahar şenliği yaşatacak. 2000 yılında ilk albümünü çıkaran sanatçı, sevilen şarkılarını İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri için seslendirecek.

“Korkma kalbim geçer acısı”, “Haberin Olsun” ve “Yaralı” gibi uzun süre hit olan şarkılarıyla gençlerin severek dinlediği Bengü, bu kez de İEÜ öğrencileri için söyleyecek. Konser programında 15 Mayıs Çarşamba günü sahneye çıkacak Bengü, öğrencileri coşturacak.

İEÜ, 12. Bahar Şenliği’nde 15 Mayıs Çarşamba günü Bengü, 16 Mayıs Perşembe günü Gökhan Türkmen, 17 Mayıs Cuma günü ise Jehan Barbur sahne alacak.