33 yıl sonra Bodrum Kalesi'nde

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Türk pop müziğinin ünlü ismi Erol Evgin, 33 yıl aradan sonra Bodrum Kalesi'nde konser verdi. Evgin, sevilen şarkılarıyla tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde Kral Grubu'nun 20'nci yıl kutlamaları kapsamında Türk pop müziğinin ünlü ismi Erol Evgin sahne aldı. Konseri ünlü ressam Devrim Erbil'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 1500 kişi izledi.

'Bir Tanem Söyle Canım' isimli şarkısıyla konserine başlayan Evgin, ezan okununca şarkısını keserek orkestrayı durdurdu. Ezan süresince hayranlarıyla sohbet eden Evgin, fıkra da anlattı. Ezanın bitmesiyle konserine devam eden Evgin, 'Acemi Veda', 'Bir Bakışın Yetti' ve torunu için yazdığı 'Gözbebeğim Sen Çok Yaşa' isimli parçalarını seslendirdi.

Bir ara Fenerbahçe marşının nakaratını da seslendiren Evgin, alkışlandı. Galatasaraylı olduğunu söyleyen Erol Evgin'in, "Yükselenim de Çarşı'dır" esprisi güldürdü. 33 yıl önce 'Hisseli Harikalar Kumpanyası' müzikalinde Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sahneye çıktığını hatırlatan Evgin, "Oyunu sahnelediğimizde Zeki Müren onur konuğumuzdu ve bizimle birlikte sahne çıkmıştı. Allah rahmet eylesin, çok büyük sanatkardı. 33 yıl sonra yine aynı sahnede sizlerle beraber olmak benim için büyük bir onur. Bu nedenle Kral Grubu'na çok teşekkür ederim" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Evgin, keyifli bir gece yaşattı.

Konserler kapsamında bugün Aynur, yarın (cuma) Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, 23 Ağustos'ta Nilüfer, 24 Ağustos'ta Levent Yüksel, 25 Ağustos Emre Aydın ve 26 Ağustos'ta Şevval Sam & Kurtalan Ekspres'in sahne alacağı belirtildi.