Otoshow Fuarı açıldı

Otomotiv sektöründe yılın ilk otoshow fuarı olan ‘Çukurova Otoshow Fuarı’ Adana’da başladı. Fuarda, dünyaca ünlü markalar, yeni modellerini birbirinden güzel mankenler eşliğinde sergiledi.

Otomotiv sektörünün ve otomobil tutkunlarının merakla beklediği, ‘Çukurova Otoshow Fuarı’ TÜYAP Adana Fuarı’nda açıldı. Fuarın açılış töreni, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlama nedeniyle iptal edilirken, fuara katılan Vali Yardımcısı Halis Arslan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ile ESOB Başkanı Kazım Barışık, fuarın açılış kurdelesini kestikten sonra, görücüye çıkan araçları inceledi.

“İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI”

Fuarda, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Kia, Mazda, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota ve Volkswagen gibi dünyaca ünlü markalar, en yeni modellerini, birbirinden güzel mankenler eşliğinde sergiledi. Fuarda, fiyatları 15 bin ila 300 bin Euro arasında değişen, SUV, 4x4, hafif ticari araçlar, kamyonetler, pick-up ve panel vanların yanı sıra, hız tutkunları içinde çok sayıda spor araba görücüye çıktı. Ayrıca, üretildiği döneme damgasını vuran klasik araçlar ve 1970’li yıllarda üretilen motosikletler de klasik araç severlerin ilgisine sunuldu. Çukurova Otoshow Fuarı, 19 Mayıs’a kadar ziyaretçilere açık olacak.