Denizlispor Adana'dan Beraberlikle Döndü

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Denizlispor, Adana Demirspor'a konuk oldu.

Karşılaşmanın ilk golü ev sahibi ekipten geldi. Sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Beykan Şimşek, 30. dakikada Adana Demirspor'u öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

Denizlispor 55. dakikada tecrübeli oyuncu Bülent Ertuğrul'un golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabaları sonuç getirmedi ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Sarper Barış Saka, Serkan Çimen, Nurettin Çiçek
Adana Demirspor: Serdar, Attamah, Hakan, Mulenga, Timur (Dk. 66 Cumali), Alaattin (Dk. 82 Oğuzhan), Yiğitcan, Beykan, Hüseyin, Abdulkerim, Ferhat (Dk.57 Tayfur)
Denizlispor: Kazım, Ömer, Bülent, Erçağ (Dk. 78 Şevki), Veli, Andonov (Dk. 88 Burak), Fatih (Dk. 63 Genkov), Mustafa, Mehmet, Hakan, Yordanov
Goller: Dk. 29 Beykan (Adana Demirspor), Dk. 54 Bülent (Denizlispor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Beykan, Dk. 83 Alaattin (Adana Demirspor), Dk.44 Mustafa (Denizlispor)

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktör Özcan Bizati, "Bu sıcak havada oynamak bile çok zordu. İki takımı da kutlamak lazım. Maçta zaman zaman biz, zaman zaman Adana Demirspor etkili oldu. Şimdi aldığımız 1 puana sevinmemek de lazım, üzülmemek de. Asıl gücümüzü milli maçların arkasından göstereceğiz" dedi.

Maç sonu konuşan Bülent Ertuğrul ise sezon sonu futbolu bırakacağını açıkladı. Attığı golden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Ertuğrul, "Bu sezon Denizlispor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum. Bu şehir bizim. Ben bu şehrin evladıyım. Bir sene daha oynayıp futbolu bırakacağım" diye konuştu.