Nazilli'de belediye başkanı kaza geçirdi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, beş otomobilin karıştığı zincirleme kazada, aralarında CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın (62) da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bugün saat 12.00 sıralarında şoförü Ahmet Zabit'in kullandığı makam otomobiliyle, AK Partili Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ü ziyarete gitmek üzere yola çıktı.

Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki Nazilli Jandarma Komutanlığı önündeki kavşağa geldiklerinde, kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen makam otomobili, bu sırada anayola çıkan Bedrettin Kaya (36) yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, ışıkta bekleyen üç otomobile vurarak durabildi.

Kazada, Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile otomobil sürücüsü Bedrettin Kaya ile yanındaki Ayşegül Ersoy (15) ve Sibel Kaya (14) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından sol kol dirseği ve omzunda kırıklar bulunan Belediye Başkanı Özakcan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Ayşegül Ersoy'un durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Diğer araç sürücüleri ise kazayı yara almadan atlattı.

AK Partili Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelerek kaza ve yaralılar hakkında bilgi aldı.