HAYAD dostluk ve dayanışma yemeği verdi

İzmir Foça'nın en etkin sivil kuruluşlarından olan HAYAD yeni bir etkinlik düzenleyerek hem derneklerine katkı sağladı hem de hayvanseverleri bir araya topladı.

Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen, Makedon göçmeni gençlerin kurduğu Balkan Beatz Orkestar (BBO), Hayvanlara Yardım Derneği'nin (HAYAD) düzenlediği dostluk ve dayanışma yemeğinde, sokak hayvanlarına yardım için ücretsiz çaldı.

Konuyla ilgili olarak konuşan HAYAD Yönetim Kurulu Başkanı Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu; "İki yıl aradan sonra yine görkemli bir gece yaşatıyoruz. Hayvanseverlere, Foçalı dostlarımıza. Sokaktaki hayvanlarımızın ihtiyaçları bitmiyor, para kazanmak zorundayız. Derneğimiz gelirlerinin önemli bölümünü üyelerden ve düzenlediğimiz etkinliklerden elde ediyor. Kış aylarında da küçük kermeslerle destek sağlamaya devam edeceğiz, hizmet binamızın oluşturulması ve veterinerlik hizmetlerinin sağlanması konularında Foça Belediyesi derneğimize büyük destek verdi. Foça Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ'a ve etkinliğimize katılan, katkı koyan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz." dedi.