Bucaspor'da istifa

Fifa tarafından 2 yıl transfer yasağı cezasına çarptırılan Bucaspor’a bir haber de kulübün Sportif Direktörü Cenk Tekelioğlu’ndan geldi. Sarı lacivertli ekibin yaptığı transferlerde büyük rol oynayan Tekelioğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Bucaspor’da kaleci olarak görev yapan, ardından futbolu bırakıp kulüp bünyesinde sportif direktör olarak hizmet veren Cenk Tekelioğlu istifasını şu sözlerle duyurdu:

“Bünyesinde bulunduğum, her dönem büyük başarıların altına imza attığım, çok değer verdiğim kulübümden konsantrasyon kaybı ve ailesel sebeplerden dolayı bugün itibari ile ayrılıyorum. Bucaspor camiasına, Başkan Hüsnü Kaya’ya,  Yönetim Kurulu’na, teknik ekibe, futbolcu kardeşlerime, tesis çalışanlarına ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen cefakar, fedakar Bucaspor taraftarına yürekten başarılar dilerim.”

Görevi bırakmasının ardından sosyal medyada kendisine verilen desteğe de teşekkür eden Tekelioğlu, “Bu kulüp benim için gerçekten önemli bir yerde. Ama bazen ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Bu kulübün bir neferi olmaktan mutluluk duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

hepimizmir.com