6 otomobile çarpıp kaçtı

KÜTAHYA'da 28 yaşındaki Alper Aktaş, arkadaşından emanet aldığı otomobille önce karşı yönden gelen otomobile, ardından da park halindeki 5 otomobile çarptı.

1.18 promil alkollü olduğu belirlenen Aktaş, polislere Arsenal-Galatasaray maçını
izlerken 2 bira içtiğini söyledi.

Olay saat 00.30 sıralarında Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Alper Aktaş yönetimindeki 43 AS 999 plakalı otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Aktaş'ın direksiyon kontrolünü tamamen yitirmesiyle savrulan otomobil park halindeki 5 otomobile çarptıktan sonra durdu.

Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Alper Aktaş, araçtan inip kaçtı. Gelen polis ekipleri araç plakasından otomobilin Serkan Kocaalan'a ait olduğunu belirledi. Kısa sürede kazanın olduğu yere gelen Kocaalan, otomobilini arkadaşı Alper Aktaş'a verdiğini söyledi.

Serkan Kocaalan'ın cep telefonundan aradığı Alper Aktaş kısa süre sonra kaza yaptığı yere geldi. Alper Aktaş'ın yapılan muayenesinde 1.18 promil alkollü olduğu belirlendi. Alper Aktaş, polislere Arsenal-Galatasaray maçını izlerken 2 bira içtiğini söyledi. Aktaş ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bir görgü tanığı, "Beyaz otomobil çok hızlı bir şekilde gelip duran araçlara çarptı. Daha sonra da sürücüsü araçtan inip kaçtı" dedi.