Teknik direktör değiştirme hastalığı!

Göztepe'de ani bir operasyonla Suat Kaya'nın yerine teknik direktörlüğa getirilen Metin Diyadin, Başkan Mehmet Sepil, 2. Başkan Fatih Dalan, Başkan Vekili Talat Papatya ve CEO Barış Güçlü basın toplantısı yaparak soruları cevaplandırdı.

Başkan Mehmet Sepil; “Hocamız kariyeri ile kendini ispat etmiş, camiamızı yakından tanıyan bir kişi. Hocamızın ikinci ligde bir takım çalıştırma planı yoktu. Bu Göztepe kulübü olunca ikna etmemiz daha kolay oldu. Göztepe ile ilgili projelerimizi anlattık ve bu konuşmanın ardından görevi kabul etti. Biz 3 yıl değil uzun yıllar hocamızla birlikte çalışmak istiyoruz. Ekibi de camiamızın yakından tanıdığı isimlerden oluşuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum”dedi.

BÜYÜK PROJENİN PARÇASI

Teknik Direktör Metin Diyadin; “Başkanımızın dediği gibi bu kategoride takım çalıştırmayı düşünmüyordum. Göztepe’de yaşadığım başarıları ve Göztepe camiası ile birlikte geçirdiğim güzel günleri düşünerek bu büyük projenin bir parçası olmak istedim. Başkanı tanıdıktan sonra bu kararı almam daha kolay oldu. Burada anlık başarılar değil uzun süreli başarılar elde etmek istiyorum. Göztepe Süper lige çok yakışıyor. Bunu Göztepe forması giydiğim zamanlardan biliyorum. Tüm camiamızdan destek bekliyorum”diye konuştu.

TEKNİK ADAM DEĞİŞTİRME HASTALIĞI!

Metin Diyadin’in devre arasında transfer istemesi durumunda transfer yapar mısınız ? sorusunu yanıtlayan Sepil; “ Türk futbolunda sürekli teknik adam ve futbolcu değiştirme hastalığı var. Sürekli teknik adam ve futbolcu değiştiren kulüpler bir yere gelemez düşüncesini taşıyorum. Biz 4 aydır görevdeyiz. Bizi 2 yıl sonra oyuncu değirmeni mi yoksa istikrarı yakalayan bir kulüp mü olduğumuz konusunda değerlendirmeniz gerekiyor. Hocamızın devre arasında transfer talebi olursa bunu yerine getiriz”dedi.

KARAR BENİM

“Suat Kaya ile ilgili kararı kim verdi ?” sorusuna Mehmet Sepil; “Suat hocaya ilişkin kararı tamamen ben verdim. Suat Kaya ile yollarımızı ayırmadan hiçbir hoca ile görüşme yapmadık. Hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra sadece Metin Diyadin hocamızla görüştük ve takımızın başına getirdik”cevabını verdi STAT YAPILACAK Son olarak basın mensuplarının kulübümüze yapılması planlanan stadın son durumuna ilişkin sorduğu soruyu cevaplayan Sepil; “ Stat İzmir’de tartışılan bir konu. Göztepemiz’in başarılı olmasının tek yolu stadının olmasında geçiyor. Şu anda mesaimin büyük bir bölümünü bu konuya harcıyorum. Uzundere’de yapılması görüşülüyor. Yakında netice alacağımızı düşünüyorum. Bandırmaspor maçını bile 20 bin taraftara oynayan Göztepemiz’e 15 bin kişilik stat yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum”dedi.

HAKEMLER BELİRLENDİ

25 Ekim Cumartesi Günü saat 19:00’da İzmir Atatürk Stadı’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçı Ankara bölgesinden Eser Birinci yönetecek.nci’nin yardımcılığını Osman Karakaş ve Aydın Karsavuran üstelenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Özcan.