Karadeniz'in lezzeti İzmir'de

İZMİR Karşıyaka'da mayıs ayından beri faaliyette olan pide Pita, Karadeniz'in eşsiz lezzetleri ve farklı pide alternatifleriyle ağızları sulandırıyor.

İsmini Lazca'da pide anlamına gelen Pita'dan açılalı henüz birkaç ay olmasına rağmen müdavimleri oluşmuş durumda. İşini ve pideleri severek yapan ekip, müşterilere pide yetiştirebilmek için soluk almadan çalışıyor. Burada yiyeceğiniz pidenin tadını uzun bir süre unutamayacağınızdan emin olabilirsiniz. pide Pita'da Karadeniz'in yöresel pidesi sunuluyor.

21 çeşit pide bulunan mönüde en favori pide 'Farketmez' ismini taşıyor. Kıyma, kaşar ve kuşbaşı kavurma karışık sunulan pide, son dönemde çok talep görüyor. İzmirli'nin ilgisinden memnun olduklarını belirten firma yetkilileri, "Ekibimiz açıldığı günden bu yana özveri ile çalışıyor. İzmirlinin bize tercih etmesi, güzel iş yaptığımızın bir göstergesidir. pide öncesi çorbalarımız da ayrı bir keyif katıyor. pide Pita'nın evlere servisi de var. Ayrıca Yemek Sepeti'nden de sipariş verebilirsiniz" dedi.