Bucaspor'da Jebrin gitti

Bucaspor’da Luiz Henrique’nin ardından Torric Jebrin de ara transfer döneminde takımdan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Ganalı oyuncu kulübe olan güvensizliği nedeniyle sözleşmesini fesh etti.

Hepimizmir- Bucaspor’a ilk kez 2010-2011 sezonunda gelen 24 yaşındaki futbolcu Trabzonspor ve 1461 Trabzon takımlarında da görev yaptı. 2014-2015 sezonunda yeniden Bucaspor’un yolunu tutan Jebrin sarı lacivertli formayla bu sezon 6 lig, 1 kupa maçına çıktı.

Bucaspor resmi sayfasından Torric Jebrin ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz futbolcularından Torric JEBRIN ile yoğun uzlaşı çalışmalarımız olmasına rağmen anlaşamadık. Torric JEBRIN geçmiş dönem yönetimi ile yaşadığı problemler dolayısı ile kulüp tüzel kişiliğine dahi güvensizlik duyduğunu dile getirmiştir. Bu güvensizliğini yenebilmek adına Yönetim Kurulumuzca görev devralındığında ödeme planı çıkartılmış ve kendisine kısmi ödemeler yapılmıştır. Ancak futbolcu tüm çabalarımıza olumsuz dönmüştür. Dün itibarı ile başkanımız tarafından kendisine yeniden ödeme yapılmışsa da futbolcu takımda kalmaya ikna edilemeyerek ve tüm iyi niyetli çabalarımıza rağmen kulübümüzü bilgilendirmeksizin İzmir’i terk etmiş ve burada mutlu olmadığını ve bu yüzden Bucaspor’dan gitmek istediğini bildirerek fesih yapmıştır.