Buca'dan can dostlara yardım eli

Buca Belediyesi İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve 3 bine yakın köpeğe barınma imkanı sunan Şopengazi Hayvan Barınağı’na yardım eli uzattı. Buca’da sahipsiz hayvanlar için bir çok projeye imza atan belediye, Şopengazi Hayvan Barınağı’na, ilaç, mama ve malzeme yardımında bulundu.

Hayvanseverlerin Şopengazi Hayvan Barınağı’nın ihtiyaçlarını iletmeleri üzerine harekete geçen Buca Belediyesi yetkilileri, temin ettikleri ilaç, mama ve malzemeleri barınak yetkililerine teslim etti.

Belediye, can dostları için barınağa, 10 adet sürüklenebilir çöp konteynırı, 10’ar paket uyuz, antibiyotik ve mantar ilacı, 50 çuval makarna, 5’er adet el arabası, kürek ve çapa, 6’şar adet yağmurluk ve plastik çizme ile 500 metre plastik hortum yardımında bulundu.

Sahipsiz hayvanlar için Buca’da çalışmalarına devam ettiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Elimizden geldiğince can dostlarımıza el uzatmaya çalışıyoruz. İlçemizde bu konuda somut adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz. Hayvanları sevmeyenin insanı da sevemeyeceğine inanıyoruz” diye konuştu.