Baroni de provakosyon dedi

Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin yılın futbolcusu ödülüne layık görüldüğü Fevziye Mektepleri Vakfı 100. Yıl Işık Okulları 11. Spor Şöleni kapsamında yapılan Spora Işık Tutanlar Ödül Töreni, eğitim kurumunun Ayazağa Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Ödül törenine Eski Asbaşkanlardan Ali Koç, yönetim kurulu üyesi Turhan Şahin, Cristian Baroni ve eşinin yanı sıra spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Işık okulları öğrencileri tarafından Yılın Futbolcusu ödülüne Baroni, başarı ödülüne ise Ali Koç layık görüldü.

Derbideki gerginliklere ilişkin konuşan Baroni, basın mensuplarına, "Bizim için önemli bir maçtı. Mutlaka kazanmamız gereken bir mücadeleydi. Arkadaşlarım 3 puan aldığı için çok mutluyum. Gergin geçen bir maç oldu. Bizim takım sahaya 3 puan için çıkarken rakip takım sahaya provokasyon amaçlı çıkmıştı. Bu derbiye gölge düşürecek şekilde yapıldı. Biz oyun oynamaya çalışırken dediğim gibi karşı taraf provokasyon yapmaya çalıştı. Maç sona erdiği zaman ise bizim galibiyetimizi gölgelemeye çalıştılar. İşin üzücü yanı ise büyük isimli futbolcuların provokasyona kendilerini alet etmesiydi" şeklinde konuştu.