Gelişim'in Altın Kızları

LİSE erkek basketbolda Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına giren Gelişim Koleji, kızlar voleybolda da üç ayrı kategoride mutlu son ulaştı.

Lise Genç Kızlar B Kategorisi’nde İzmir şampiyonluğu ve Türkiye yarı final birinciliği elde eden Gelişim Koleji, Lise Genç Kızlar A Kategorisi’nde ve Ortaokul kızlarda İzmir’de şampiyonluk kupası kaldırdı. B kategorisindeki Lise Genç Kız Takımı, 22 Şubat’ta Mardin’de başlayacak Türkiye finallerinde Ankara’dan 3, İstanbul, Bursa, Muğla ve Elazığ’dan gelecek birer takımla şampiyonluk mücadele verecek.

Şemikler Lisesi, Işıkkent Lisesi ve Bornova Koleji’ni 3-1 yenerek İzmir şampiyonu olan A kategorisindeki Lise Genç Kız Takımı, 3-6 Mart tarihlerinde Denizli, Diyarbakır, Karabük veya Ordu illerinden birindeki Türkiye yarı finallerine katılacak.

Özel Türk Koleji ve Özel Ege Koleji’ni 3-0, Rota Koleji’ni ise 3-1 yenerek İzmir şampiyonu olan Gelişim Koleji Ortaokul kız takımı ise 28-31 Mart’ta başlayacak yarı final serisine katılacak. Yarı finaller, Adana, Amasya, Düzce veya Marmaris’te organize edilecek. Beden Eğitim Antrenörü İbrahim Çevik, bayanlar voleybolda tüm kategorilerde şampiyon olarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyerek, “Bu çıkışımız yarı final ve final serilerinde de sürdürmek istiyoruz” dedi.