Şampiyon olmaktan bıkmadılar

Yamanlar, eğitim ve spor alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Liselerarası 15-16 Yaş Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda İzmir Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, Türkiye Şampiyonluğu’na ulaştı.

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Liselerarası 15-16 Yaş Türkiye Voleybol Şampiyonası Mardin’de yapıldı. İzmir Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, zorlu geçen final maçında İstanbul Cihangir Koleji’ni 3-2 yenerek şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yamanlar Koleji Voleybol Antrenörü Ercan Türk “Yedek oyuncumuz olmamasına ve oldukça uzun bir rakibe karşı oynamamıza rağmen öğrencilerimizin akıllı oyunu bize şampiyonluğu getirdi. Uzun süredir İzmir’den Liselerde Türkiye Şampiyonu çıkmıyordu buda bizi ayrıca mutlu etti. Bu ay sonunda yapılacak Liselerarası 17-18 Türkiye Şampiyonasında da İzmir’e Şampiyon olarak dönmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Başarıların büyük fedakârlıklar sonucu geldiğini belirten Okul Müdürü Abdullah Gül, de “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta voleybol antrenörlerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.