Aklınızda bulunsun!

FENERBAHÇE - GALATASARAY : 1 (1.70)

Haftanın en önemli karşılaşmasında F.Bahçe'nin G.Saray'a karşı birkaç adım önde görüyorum. Bu adımların başında; F.Bahçe'nin evinde derbi kaybetmemesi, liderin 4 puan gerisinde olmasından kaynaklanan artı motivasyon, tribünlerin maça etki etmesi, rakibine 16 yıldır Kadıköy'de yenilmemesi gibi faktörler bulunuyor. Evinde oynadığı son Trabzonspor ve Akhisar karşılaşmalarında dünyaları kaçıran sarı lacivertliler, derbide tek düşünce 3 puan olacaktır. G.Saray cephesinde ise rakibinin puan kaybı stresi yaşaması takımın en büyük artısı olacak. Fakat G.Saray çok iyi oynadığı karşılaşmalarda bile kalesinde önemli pozisyonlar veriyor. 4 puanlık farkın rahatlığı, takıma zarar verebilir.

SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ : KG VAR 1.55

Beşiktaş, rakiplerinin birbiri ile oynadığı haftada Sivasspor deplasmanında 3 puan arayacak. Sergen Yalçın ile iyi çıkış yakalayan Sivasspor, önde basan ve golü düşünen bir yapıya sahip. Kazananı tahmin etmektense kolayına kaçıp iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR - KONYASPOR : 0 (3.50)

Sezonun flaş takımlarından İstanbul Başakşehir'in Aykut Kocaman'lı Konyaspor'u ağırladığı karşılaşmada ligin ilk yarısında olduğu gibi beraberlik bekliyorum. Her iki takım da bir puana razı bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum.

OSMANLISPOR - GİRESUNSPOR : 1 (1.60)

PTT 1. Ligde kendi evinde hiç kaybetmeyen Osmanlıspor, deplasmanda mağlubiyet yüzü görmeyen Giresunspor ile karşı karşıya geliyor. Giresunspor geriye düştüğü her karşılaşmada mücadelesiyle aradığı gole ulaşmasını biliyor. Disiplinli oynayan ve son 5 karşılaşmada 4 beraberlik 1 yenilgi alan Osmanlıspor'un bu maçta rakibine ilk mağlubiyeti tattıracağını düşünüyorum. Aksi her sonuçta Uğur Tütüneker için tehlike çanları çalmaya başlayacaktır.

ADANADEMİRSPOR - ADANASPOR : 1 (1.70)

Adana derbisinde Adanademirspor'u banko öneriyorum. Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Adanademirspor, ikinci yarıda topladığı puanlar ile rahatlayan Adanaspor'u yenecektir.

AUGSBURG - WOLSBOURG : 10 ÇİFTE ŞANS (1.55)

Bulundukları sıralardan mutlu olan iki takımın karşılaşmasında ev sahibi Augsbourg'u galibiyeti beni şaşırtmayacak. Çünkü Wolsbourg hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde İnter ile karşılaşacak. Çok gol atıp ve çok gol yiyen Wolsbourg'un bu maçı önemsemeyeceğini düşünüyorum. Risk almak isteyenler '1', skor tahmini yapmak istemeyenler ise 'KG Var' seçeneklerini değerlendirebilir.

GÖZTEPE - BUGSAŞSPOR : 1 (1.30)

Misli oynamak isteyenlerin kuponlarında bulunması gereken bir karşılaşma. PTT 1. Lig hesapları yapan Göztepe'nin artık puan kaybına tahammülü yok. Banko 1.

GUİNGAMP - LİLLE : 10 ÇİFTE ŞANS (1.28)

Bu sezon evinde iyi işler çıkartan Guingamp, inişli çıkışlı performans gösteren Lille önünde galibiyete yakın isim olarak görüyorum. Risk almak isteyenler direkt 1 de oynayabilirler.

BARCELONA - RAYO VALLECANO : 1 (1.35)

Katalan ekibi rakibini gole boğar ve zirve yürüyüşüne devam eder.

ATLETİCO MADRİD - VALENCİA : KG VAR (1.65)

La Liga'da Atletico Madrid bu tür maçlarda özellikle de kendi evinde zor gol yiyen bir görüntü veriyor. Fakat Valencia da bu sene çok iyi maçlar çıkartıyor. Piatti çok formda. Deplasman takımının puan alacağının düşündüğüm karşılaşmada karşılıklı gol bekliyorum.

 

BANKO KUPONUM  

            TERCİH ORAN

F.Bahçe - G.Saray   1 1.70

A.Demirspor - Adana  1 1.70

Göztepe - Bugsaşspor 1 1.35

Augsburg - Wolsbourg 10Ç 1.55

A.Madrid - Valencia kg var 1.65

9.97 ORAN

 

SİSTEM 4-5 KUPONUM  

           TERCİH ORAN

F.Bahçe - G.Saray   H1 3.15

A.Demirspor - Adana  H0 3.50

Guingamp - Lille        1 2.30

Başakşehir - Konyaspor    0 3.50

Augsburg - Wolsbourg 1 3.00

Sistem 4-5 kupon bedeli 6 lira 644 lira