AK Gençlik'te Taşçı tek aday olacak

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 22 Mart'ta yapacağı 4'üncü olağan kongresinde, Nurettin Taşçı'nın tek aday olacağı bildirildi.

AK Parti İzmir 4. olağan İzmir İl Gençlik Kolları kongresine başkan adayı olarak gidecek tek isim Nurettin Taşçı oldu. Nurettin Taşçı'nın başkan olmasında yaşının, olgunluğunun ve tecrübesinin etkili olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Partimizin böyle değerleri içinde barındırması bizleri mutlu ediyor. Bizler AK Parti ailemizde milletimize hizmet için var olan fertleriz. İnşallah bu yolda da devam edeceğiz. Yeni gençlik kolları başkanımıza hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diliyorum' dedi.

Nurettin Taşçı ise, şunları kaydetti: "Gençliğe ait bir duruş varsa Bilal ağabeyin bu konuda duruşu gençliğe her zaman örnek olmuştur ve olmaya devam edecektir. İzmir zemininde farkı değerler var, İl Başkanımızın konuşmalarında her zaman bahsettiği gibi bu değerleri istişarelerle bıkmadan anlatarak, elimizden geldiğinin en iyisini yaparak sürdüreceğiz. 4 seneyi aşkın süredir görevde bulunan Gençlik Kolları İl Başkanımız Bilal Kırkpınar'a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyoruz.'