Kocaoğlu'ndan gençlere anlamlı nasihat

Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Gençler, yerel yönetimler dersini burada işledi, belediyelerin karar alma süreçlerini yerinde görüp inceleme fırsatı buldu. Başkan Aziz Kocaoğlu da onların ziyaretinden büyük memnuniyet duydu.

Kocaoğlu, üniversite kampüslerinde gerginliğin arttığı bir dönemde tüm gençlere seslendi. Kocaoğlu, “Farklı düşünseniz de ayrı düşmeyin” mesajı verdi, “Hangi siyasi görüşten olursanız olun bu birlikteliğiniz hiç bozulmasın, hep yan yana ve omuz omuza olun. Tüm gençlerimizden beklentimiz bu, sizleri hep böyle mutlu ve birlik içinde görelim” dedi.

Kocaoğlu, Gediz Üniversitesi öğrencilerinin merak ettiklerini de yanıtladı, belediyecilik hakkında onları bilgilendirdi. Öğretim Görevlisi Ezgi Gürses, yerel yönetimler dersi kapsamında her yıl kendilerine kapılarını açan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Gürses, “Verdiğimiz eğitim uygulama sahasında anlam kazanıyor. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun nasihatiyle hem ziyaretimiz hem de dersimiz daha da anlam kazandı” diye konuştu.