Survivor All Star 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star'da bugün kıyasıya bir mücadele ile ödül oyunu oynanacak. Her bölümüyle ses getiren yarışmada bugün ünlüler ve gönüllüler arasında zorlu bir oyun oynanacak. Survivor All Star'da adada her geçen gün biraz daha heyecan artarken, yarışmacılar açlıkla mücadele ediyor aynı zamanda oyunları kazanmak için güçlerini en yüksek performansta kullanıyorlar. Adada oynanan oyunlarda birbirinden hırslı yarışmacılar en iyi olabilmek adına kıyasıya mücadele veriyor.

Dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları yarışmacıların performanslarını en yüksek derecede göstermeleri gereken oyunlar oluyor. Survivor All Star'da üç haftayı geride bırakan yarışmacılar, adada zorlu günler geçirmeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan yarışma heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Survivor All Star'da gönüllüler yarışmalarda ünlülerden bir adım öne geçiyor. Bu akşam oynanacak oyunda gönüllülerin kazanması ünlülerin aç kalması anlamına geliyor. Günlerdir aç kalan ünlüler oyunu kazanmak için birlik olacaklar mı?

Gönüllülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesi üzerine takımlarından bir arkadaşlarını elemek üzere Begüm ve Taner'in ismini yazması adaya ikiye böldü. Adaya kim veda edecek? Gönüllülerin adadaki yaşamı çatırdıyor mu? Her yeni bölümü merakla izlenen Survivor All Star'da bugün de eleme heyecanı yaşanacak. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star Tv 8 ekranlarında oynanan oyunların her aşaması final gibi oynanıyor. Survivor All Star'da adada her geçen gün biraz daha heyecan artarken, yarışmacılar açlıkla mücadele ediyor aynı zamanda oyunları kazanmak için güçlerini en yüksek performansta kullanıyorlar.

Survivor All Star her cumartesi, pazar, pazartesi, salı yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarına geliyor. Survivor All Star Ünlüler Takımı: Pascal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Almeda Abazi, Berna Canbeldek Survivor All Star Gönüllüler Takımı: Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Hilmi Cem İntepe, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, Nadya Zagli, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Taner Özdeş, Begüm Yücetan