Kuzu: 'Nerede Bir Döküntü Var HDP'ye Oy Veriyor'

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Başkanlık sistemi ile ilgili düzenlenen söyleşide konuştu. Nişantaşı Üniversitesi'nde düzenlenenve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Kuzu, "CHP, paralel, küresel, yamuk, değişik kesimler, komünistler, faşistler, ateistler yani nerde bir döküntü varsa hepsi bir araya gelip HDP'ye oy vermek istiyor. Bu vatan hainleri, AK Parti'nin gitmesi için dünyada Türkiye'ye en düşman olanlarla işbirliği yaparlar" dedi.

7 Haziran seçimleri hakkında da açıklamada bulunan Kuzu, HDP'nin barajı geçmesi durumunda olacakları şu şekilde anlattı: " HDP barajı geçerse anayasayı değiştirme gücümüz ciddi olarak zayıflar ve olan memlekete olur. Önümüzdeki seçimlerin sonucuna göre ya vesayetin ortadan kalktığı, demokrasinin işlediği ve hukuk üstünlüğünün ciddi bir noktaya geldiği yeni Türkiye devam edecek ya da eski Türkiye'ye döneceğiz. Millet kararı kendi verecek. Türkiye geleceğini bu seçimde belirleyecek."

"Türkiye'ye En Düşman Olanla İş Bİrliği Yaparlar"

Yapılan anketlere göre HDP'nin barajı geçme işhtimalinin olmadığı belirten Kuzu, "CHP, paralel, küresel, yamuk, değişik kesimler, komünistler, faşistler, ateistler hepsi bir araya gelip HDP'ye oy vermek istiyor. İstemeleri HDP'yi sevmelerinden değil, AK Parti'ye düşmanlıklarından kaynaklanıyor. Bunlar, AK Parti'nin gitmesi için dünyada Türkiye'ye en düşman olanlarla işbirliği yaparlar" dedi.

"Ak Parti Olmazsa 6 Ayda Ekmek Bulamayız"

Eğer yeni dönemde Ak Parti olmazsa eski Türkiye'den beter oluruz diyen Burhan Kuzu: Etrafımız ateş çemberi. AK Parti'nin olmadığı bir dönemde bu memlekette 6 ayda ekmek bulamayız. Hatamız olabilir ama biz Türkiye'ye çok güzel şeyler yaptık. Göğsümüzü gere gere sahada çalışıyoruz. Bilenler bilir, bilmezlerse de Allah bilir. Herkesi memnun edemeyiz ama herkese kucağımızı açtık. 'Ne olursan gel' dedik. Bu mesajı vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.