Karşıyaka salladı ama yıkamadı

Spor Toto Play-Off Final Serisi 1. Maçı'nda Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e büyük çekişmeye sahne olan maçın uzatma periyodu sonunda 95-92 yenilerek seride 1-0 geriye düştü.

Fenerbahçe ile oynanan yarı final serisinin yıldızı olan Dixon'ın 26 sayı, 7 ribaund ve 5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, Efes'te Heurtel 25 sayı ile takımının en skorer ismiydi. 4 galibiyeti bulanın mutlu sona ulaşacağı eşleşmede sonraki maç perşembe akşamı saat 20.00'de yine Abdi İpekçi Arena'da oynanacak.

O FAULE İNANMIYORUM

Anadolu Efes'i tebrik eden Başantrenör Ufuk Sarıca, maçın normal süresine az zaman kala, oyuncuları Gabriel'e, ribaunda çıkarken çalınan faulü eleştirdi, şöyle konuştu: "Bunun faul olduğuna, bu kadar basketbol yaşantısı olan bir insan olarak inanmıyorum. Böyle bir maçta böyle bir faulün çalınmasını garipsedik. Biz seri oynuyoruz. Sonuçta 4 galibiyete ulaşacak takım kazanacak. Burada 1-1 yapabiliriz, 2-0 da olabilir. Kendi evimizde iki maç oynayacağız. Sonuç itibarıyla biz hiç vazgeçmeyen bir takımız. Bu seriden de vazgeçmeyeceğiz."