Yeşilovaspor'dan teşekkür

Bornova’nın Bölgesel Amatör Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Yeşilovaspor’dan Bornova Belediyesi’ne teşekkür geldi.

Yeşil-beyazlı yönetim sezon boyunca verdiği destek nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya plaket verdi.

Atila, Türkiye’de futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova’yı tüm kulüplerle elele vererek sporun başkenti yapmayı hedeflediklerini söyledi Baraj maçında Ödemiş Belediyespor’u yenerek Bölgesel Amatör Lig’de kalma başarısını gösteren Yeşilovaspor’dan Bornova Belediyesi’ne teşekkür geldi.

Yeşil-beyazlı yönetim, biten sezonun ardından ziyaret ettikleri Başkan Olgun Atila’ya verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarete Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Cumhur Yılmaz ve Bornova Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

Yeşilovaspor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, sezon boyunca Bornova’yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiklerini söylerken Sportif Direktör Metin Küçükoğullarından, “Çok sevdiği futbolun içinden gelen biri olan Başkanımız Olgun Atila’nın büyük desteğini gördük. Bir sezon boyunca yemek, yol ve konaklama olmak üzere tüm deplasman masraflarını Bornova Belediyesi karşıladı. İç saha maçlarımızda da ambulans ve diğer sağlık hizmetlerini aldık. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.