Altınordu'ya Uğur geldi

ALTINORDU, yeni sezon öncesi dış transferde ilk imzayı Aydınspor 1923’ün sağ beki Uğur Arslan Kuru’ya attırdı. Futbola Düzce Belediyespor’da başlayan 26 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fenerbahçe, Düzcespor, Balıkesirspor, Altınordu ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da görev yaptı. Son üç yıldır formasını giydiği Aydınspor 1923’te 3. Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli futbolcu, Altınordu’da da 2010-2011 sezonunda aynı kupayı kaldırdı.

U16’dan U19’a kadar tüm milli takımlarda 55 kez forma giyme onuruna ulaşan Uğur Arslan Kuru, bu düzeyde stoper olarak da görev yaptı. Altınordu’nun yeni oyuncusu, U21 Ligi’nde 85, 3. Lig’de 134, 2. Lig’de ise 64 maça çıktı. İki yıllık sözleşme imzalayan Uğur Arslan Kuru, pazar günü Ayşegül Sevinçli ile evlenerek hayatının imzasını da atacak.

Tecrübeli futbolcuyla daha önceden kesin anlaşma sağladıklarını belirten Sportif Direktör Murat Dizdar, “Uğur’u geçen sezondan bu yana izliyoruz. PTT 1. Lig ile ilgili önümüzdeki sezon önemli hedeflerimiz var. Bu açıdan kadromuzu güçlendiriyoruz. Hollanda kampına kadar sol bek, forvet ve forvet arkası bölümlerini takviye etmeyi hedefliyoruz” dedi. Uğur Arslan Kuru, 4 yıl aradan sonra Altınordu’ya dönmekten mutlu olduğunu söyleyerek, “Aradan geçen 4 yılda yaşanan büyük değişimi gözerimle gördüm. Özellikle tesisleşme konusunda atılan büyük adımlar, bir futbolcu olarak beni çok mutlu etti. Yeni sezona yepyeni hedeflerle başlayacağım” diye konuştu.