U11 İzmir Cup'a yakışan final

ALTINORDU'NUN düzenlediği U11 İzmir Balkan Cup'ta Kosovalı rakibi 2 Korriku'yu finalde 4-0 yenen onur konuğu İspanyol Atlhetic Bilbao, tarihe geçecek bir jest yaptı.

Daha önce U12 İzmir Cup'ta Paris Saint Germain ile oynanan finalde bir anda bütün yedekleri oyuna alarak herkesi şaşırtan İspanyol ekip, bu kez de şampiyonluk kupasını, finaldeki rakibi 2 Korriku ile birlikte kaldırdı.

Şampiyonluk kupasını Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın elinden alan Athletic Bilbao, daha sonra 2 Korrikulu minikleri sahneye davet etti ve kupayı onlarla birlikte konfetiler eşliğinde kaldırıp rakibine hediye etti. 2 Korriku da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın elinden aldığı ikincilik kupasını yarı finalde 3-2 kazandığı rakibi Bursaspor'a hediye etti. Turnuvada yaşanan ve futbol tarihine geçecek bu jestler, büyük alkış aldı.

ÖZKAN İLE GÖKTÜRK'E ÖDÜL

Athletic Bilbaolu çocuklar, imzalı A takım formasını ve Bilbao tarihinin en golcü oyuncusu Telmo Zarra'nın özel bir fotoğrafını Başkan Özkan'a hediye etti. Korrikulu çocuklar da hem Özkan'a hem de Sportif Faaliyetler Yöneticisi Gökhan Göktürk'e plaket verdi.