Şampiyona kutlama

ALTINORDU'nun Çamdibispor ile birlikte düzenlediği İzmir Çocuk Futbolu Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

26 takımın katıldığı ve 15 Mayıs'ta başlayan turnuva, yaklaşık bir aylık periyodun ardından final maçlarıyla tamamlandı. U10 ve U11 kategorilerinde oynanan maçlarda U10'da Gümüşordu, U11'de ise Göztepe şampiyonluğa ulaştı. Çocuklar, düzenlenen törenle ödüllerini güle oynaya, eğlenerek aldılar.

Altınyıldız Sahası'ndaki ödül töreni öncesi turnuvanın onur konuğu olan Beşiktaş U10 ve U11 takımları da Festival Karması takımlarıyla dostluk maçı yaptı. Ayrıca Altınordu U10 ve U11 ekipleri de Festival Karması ile maça çıktılar.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı şenlikte çocuklara saha içerinde patlamış mısır, macun, limonata, pamuk şeker ve dondurma ikram edildi. Çocukların büyük eğlencesi tahta bacak, saha içerisinde dolaşıp herkesi eğlendirdi, bando da çaldığı parçalarla konuklara neşeli dakikalar yaşattı. Ünlü sihirbaz Ahmet Küçükdoğan ise veliler ile çocukların izlediği gösteride yaptığı ilginç şovlarla büyük beğeni topladı. Gösterilerin ardından Bornova Belediyesi'nin saha içerisine kurduğu sahnede turnuvada derece alan takımlara ödülleri verildi.

Onur konuğu Beşiktaş'a dostluk kupasını Çamdibispor Başkanı Şefik Yılmaz verirken, en centilmen takım seçilen Altınordu'ya ödülü, duayen teknik adam Şakir Kuruş tarafından takdim edildi. U10 şampiyonu Gümüşordu, ödülünü Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, U11 şampiyonu Göztepe ise ödülünü Bornova Belediyesi Başkan Vekili Muhammet Yıldız tarafından verildi.