Körfez'in üstünde muhteşem kareler

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Urla’yı ziyaret edişi ile onurlandırmasının 89. Yıldönümü kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi, su perdesi gösterisi ile Urla halkıyla buluştu. İzlenmeye değer olan, denizin üstünde dalgalanan şanlı Türk bayrağı ve Atatürk resimleri tüm vatandaşları büyüledi.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Uzunada Deniz Komutanı Albay Necati Koray Salar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin görsel şölenini Urla halkı ile birlikte izledi.

 

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Su perdesi gösterisinin ardından anma etkinliği, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu işbirliği ile düzenlenen, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu ekibinin şarkıları ve dans gösterileriyle devam etti.  

Sanat Yönetmeni Kamil Kaya önderliğinde seslendirilen parçalara eşlik eden Urlalılar, keyifli saatler yaşadı. Konserin sonunda Sanat Yönetmeni Kamil Kaya ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Müdürü Ayşe Ünal Onbaşıoğlu’na teşekkür belgesi ve çiçeği Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar takdim etti.