Kocaoğlu, aklını İzmir için kullansın

Kocaoğlu’nun “Gelsinler bana, İzmir’de nasıl sevileceklerini, İzmir’de nasıl başarılı olacaklarını, oylarını nasıl artıracaklarını söyleyeyim” mesajına sert yanıt geldi. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, “Kendisine bize akıl vermek düşmez. Sayın Kocaoğlu aklını İzmir’e faydalı projelerde kullansın” dedi.

Delican, şöyle konuştu; Son günlerle kamuoyuna yansıyan açıklamalarından da görüldüğü gibi kendisi bize önerilerde bulunmuş ve başarı şartları sıralayarak kendi açısından durum değerlendirmesi yapmaya çalışmıştır. Bizim kendisine önerimiz aklını İzmir’e faydalı projelerde kullanmasıdır. Bize akıl vermek ona düşmeyeceği gibi önerilerini, fikirlerini kente faydalı işler, bitmeyen projeler, yarım kalan ve yıllardır devam eden çalışmaları tamamlamak için kullanmasıdır. Şehrimizde belediyenin yapması gereken çalışmaları siyasi söylemlerle örterek kamufle etmek kendisine yakışmaz. Siz bu kentin belediye başkanısınız. Belediye başkanının yapması gerekenler de bellidir. Çıkıp siyasi söylemlerle hizmet üretmeden açıklamalar yapmak doğru değildir.

Başta Körfez’in temizlenmesi ve rehabilitasyonu projesi olmak üzere İzmir’e yönelik tüm çalışmalara destek vereceğimizi açıkladık. Yasal olarak yapılması gerekenleri yapmadan karalama yapmak, kendi hatalarını görmeden başkalarına kusur bulmak belediye başkanlığı makamının sorumluluğu ile bağdaşmaz. Biz bundan sonra da aynı anlayış ile devam ederek kısır tartışmalardan uzak bir şekilde yapılanların takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim.”

KOCAOĞLU NE DEMİŞTİ?