Karşıyaka'ya 35,5 uygulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Şehitler Bulvarı düzenlemesinde renkli desen asfalt kullanarak şampiyon Karşıyaka’nın başarısını bir kez daha kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı’nın işlek bulvarlarından biri olan Şehitler Bulvarı’nda renkli desenli asfalt uygulamasına başladı. 700 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki bölünmüş yolun tren yolundan sahile doğru olan kısmında yürütülen çalışmalarda, yol kenarlarında yeşil, yol gövdesinde ise kırmızı asfalt kullanıldı ve yola kayrak taşı deseni verildi. Yolun karşı tarafında da aynı düzenlemenin yapılacağını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Böylece çalışmamızın tamamlanmasıyla birlikte Şehitler Bulvarı Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon Karşıyakamız’ın renkleri olan kırmızı ve yeşile bürünmüş olacak.

Tren yolundan sahile doğru olan kısımda 20 gün önce başladığımız çalışmaları bitirdik. Şimdi yolun karşısında sahilden tren yoluna doğru olan kısımda asfalt serim ve renkli desen asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan Bayramı’na kadar çalışmalarımızı tamamlayıp yolu halkımızın kullanımına açacağız” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi renkli ve desenli asfalt uygulamasını ilk kez Seferihisar’da hayata geçirmişti. Naldöken Kavşağı düzenlemesinde de kavşağın etekleri kırmızı ve yeşile boyanmıştı.