Altınordu'nun keyfi yerinde

ALTINORDU, Bolu kampında iki penaltı kaçırdığı maçta Elazıspor ile 1-1 berabere kalırken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yoğun antrenman temposu arasında oynanan karşılaşmada sergilenen performanstan memnun olduğunu söyledi.

Her iki yarıda farklı 11’lerle mücadele edip herkese forma şansı verdiklerinin altını çizen Eroğlu, “Bölüm bölüm çok iyi oynadığımız dakikalar oldu. Genç ve yeni katılan oyuncularımıza forma şansı tanımak için çok sayıda değişiklik yaptık. Buna rağmen maç genelinde tempomuzu koruduk, çok sayıda pozisyona girdik, 1 gol atıp, 2 de penaltı kaçardık. Bu açıdan baktığımızda olumlu sinyaller verdiğimizi söyleyebilirim. Gördüğümüz hataların da üzerine hızlıca giderek eksiklerimizi gidermiş olarak sezona gireceğiz” dedi.

Kırmızı-lacivertli ekip, Bolu’daki ikinci hazırlık maçını Pazar günü, İran temsilcisi FC Sepahan ile oynayacak. Elazığspor maçı ardından çalışmalarını sürdüren Altınordu’da bir grup oyuncu sabah havuzda rejenerasyon çalışması yaparken, diğer grup ise sahada kuvvet ağırlıklı antrenmana çıktılar.