Sahil bölgelerine serin yolculuk

30 ilçenin tamamına otobüs seferi başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, yaz nedeniyle sahil bölgelerinden artan talebi karşılamak için 18 adet 2015 model otobüs daha aldı. Son yerel seçimlerin ardından hizmet sınırları 30 ilçenin tamamını kapsayacak şekilde genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, ulaşım taleplerini karşılayabilmek için otobüs filosunu yeni alımlarla takviye ediyor.

ESHOT Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında sahil kesimlerindeki yolcu sayısının artması nedeniyle oluşan ihtiyacı, 18 yeni otobüsle karşıladı. 2015 model otobüsleri Foça, Aliağa, Dikili, Bergama gibi turistik ilçelerde hizmete sunan ESHOT, vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler aldı.

Orta mesafe seyahatlerde tercih edilen yeni otobüsler 42 koltuk kapasiteli ve tüm koltuklarında emniyet kemeri bulunuyor. Otobüsler aynı zamanda engelli binişine uygun, alçak tabanlı, klimalı ve çevreci motora sahip. Araçlar içindeki 4 adet kamerayla da yolcuların daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.