Aklınızda bulunsun!

Bu hafta oynanacak Türkiye Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'in muhtemel sonuçlarını sizler için derledik.

SİVASSPOR - OSMANLISPOR : 1 : 1.80

Bu sezon 3 puanla henüz tanışamayan Sivasspor, geçtiğimiz hafta Arena'da Galatasaray'ı yenen Osmanlıspor'u konuk ediyor. Sergen Yalçın'lı Sivasspor, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. Keza Osmanlıspor'un Galatasaray'a karşı aldığı galibiyet yanıltmasın. O maçta futbol mucizesi yanlarındaydı. Maça bir puan parolasıyla çıkacağını düşündüğüm Osmanlı, evine eli boş döner.

GENÇLERBİRLİĞİ - KASIMPAŞA : ÜST : 1.65

Açık oynamayı seven iki ekibin mücadelesinde bol gol çıkacağını düşünüyorum. MEDİPOL

BAŞAKŞEHİR - BURSASPOR : 1 : 2.10

Ligin iki puansız ekibinin oynayacağı karşılaşmada Başakşehir'i bir adım daha önde görüyorum. Çünkü transfer döneminde büyük güç kaybeden Bursaspor'un takıma yeni dahil olan oyuncuların alışması için zamana ihtiyacı var. Başakşehir'de ise yeni isimlerin 'misafirlik' süresi doldu. İyi motive olacak Başakşehir, kendi evinde 3 puan ile tanışır.

TRABZONSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR : 1 : 1.40

UEFA Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, ligde iyi bir seri yakaladı. Önce Bursaspor, sonra da zorlu Beşiştaş deplasmanından 3 puanla dönen bordo mavililer, geçtiğimiz sezon deplasmanda kötü grafik çizen Akhisar'ı devirip seriye devam edecektir. Banko 1.

ALTINORDU - 1461 TRABZON : 1 - 2.00

PTT 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Play-Off'u son hafta kaçıran Altınordu, bu sezona tutuk başladı. İlk hafta mağlup olan, geçtiğmiz hafta da son dakika golü ile beraberliği koparan Şeytanlar için kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

ADANA DEMİRSPOR - BOLUSPOR : 1 - 1.70

Sezona iyi başlayan Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon deplasmanda kötü bir grafik çizen Boluspor'u evine puansız yollar.

ORAN: 29.70