Suriyelileri burada istemiyoruz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Reyhanlı’da taziye çadırını ziyaret ettiği sırada bir vatandaş, Suriyelileri istemediklerini söyledi. Reyhanlı’daki patlamanın ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler ile bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, taziye çadırını ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bu sırada, kardeşini kaybeden bir vatandaş ayağa kalkarak, Gül’e ’Suriyelileri Reyhanlı’da istemediklerini’ söyledi. Acılı vatandaş, "Biz Reyhanlı halkı olarak Suriyelileri burada kesinlikle istemiyoruz. Biz onlara savaş ilan etmiyoruz. Böyle bir durumumuz da yok, ancak kesinlikle onları burada istemiyoruz. Ben kardeşimi şehit verdim. Benim acım bu kadar büyükken onları kesinlikle en yakın akrabam bile olsa istemiyoruz" dedi.

BENİM DEDEM OL

Bu arada  6 yaşında olduğu belirtilen küçük bir kız çocuğu Abdullah Gül'ün Reyhanlı Belediye binası gelişi sırasında yüzlerce kişinin ve korumaların arasından sıyrılarak, Gül'e ulaştı. Küçük kız Cumhurbaşkanı Gül'ü öperek "benim dedem ol" dedi. Gül ise tebessüm ederek "tamam" dedi.


Cuhmurbaşkanı Abdullah Gül, Hatay'ın Reyhanlı İlçesindeki ziyareti sırasında ilginç bir olay yaşandı. 6 yaşında olduğu belirtilen küçük bir kız çocuğu Abdullah Gül'ün Reyhanlı Belediye binası gelişi sırasında yüzlerce kişinin ve korumaların arasından sıyrılarak, Gül'e ulaştı. Küçük kız Cumhurbaşkanı Gül'ü öperek "benim dedem ol" dedi. Gül ise tebessüm ederek "tamam" dedi.