Kalimerhaba coşkusu

ALTINORDU’nun “Kalimerhaba Cup” ismiyle düzenlediği Türk-Yunan Dostluk Turnuvası’nda 12 takımın mücadelesi adeta nefesleri kesiyor. İlk gün oynanan 7 maçta fileler tam 26 kez havalanırken, günün en farklı sonucunu Nikites’i 9-0’lık skorla mağlup eden Trabzonspor elde etti.

PAOK’u 3-0, Altınordu’yu 2-0 yenen Fenerbahçeli gençler, A Grubu liderliğine yükselirken B Grubu’nda Athletic Bilbao, C Grubu’nda ise Trabzonspor’un liderliği devam ediyor. Yunanistan’dan AEK, PAOK, Atromitos, Panathinaikos ve Nikites, ülkemizden Altınordu, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un mücadele ettiği Selçuk-Efes Tesisleri’ndeki dev organizasyonda İspanyol Athletic Bilbao ise onur konuğu olarak yer alıyor.

Kalimerhaba Cup’ta Pazar sabahı oynanacak maçlar sonucunda final serisine kalacak takımlar belli olacak. Turnuva, Pazar saat 12:00’de NTVspor’dan canlı yayınlanacak finalle sona erecek. Maçları, U15 Milli takımı Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, Genç Milli Takımlar Antrenörlerinden Turhan Sofuoğlu ve Fenerbahçe Futbol Altyapı Direktörü Müjdat Yetkiner de izliyor.