Ünlülerden kandil mesajı

Politikadan sanata, podyumlardan yeşil sahalara birçok isim, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Politika, sanat ve spor dünyasından birçok isim, Regaip Kandili’ni kutladı. İşte ünlü isimlerin sosyal medyada paylaştığı kandil mesajları:

Hilal Cebeci: “Bu önemli kandil gününde bütün dualarınızın kabul olmasını diliyorum Allah her zaman istediklerinizi versin inşallah :) sizi çok seviyorum”

Sezer Öztürk: “Regaip kandilimiz mübarek olsun”

Nihat Doğan: “Kabe ve Mekke olmak üzere,tüm dünyada kılınan namazların hayrına Müslümana ve masuma zulüm eden tüm zalimlerin beli kırılsın. Hayırlı kandiller”

Hakan Şükür: “Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu Mübarek Regaib gecenizi kutlar, dualarımızın kabulünü Rabbimden dilerim”

Gülben Ergen: “Kandil günü Allah herkesin duasını, ibadetini, amaçlarını, hayallerini, isteğini kabul etsin… İbadet kalpte ve icraatta başlıyor sözde değil”

Faruk Çelik: “Regaib, Rağbet etmektir. Bu kandil,milletçe sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe rağbet edelim. Ellerimizi barış ve huzur duasına kaldıralım” “BEBEK KATİLLERİ VE DESTEKÇİLERİ ALLAH’IN GAZABINA UĞRASIN”

Şamil Tayyar : “Regaip kandiliniz mübarek, dualarınız kabul ve makbul olsun. Bebek katilleri ve destekçileri Allah’ın gazabına uğrasın!”

Ahmet Hakan: “Kandil günü kandil oluruz” Burhan Kuzu: “Hayır, barış ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz su günlerde imdadımıza yetişen Regaip Kandili tüm İslam alemine mübarek olsun…

Erol Köse: “Bugün, zor günler geçirdiğimiz ama gelecek için hala umutlu olduğumuz şu dönemlerde bir uyanışa vesile olsun”

Özge Ulusoy: "Bu gece güzel kalplerin hayırlı duaları kabul olsun inşallah. Şükretmeyi, temiz kalple istemeyi unutmayın” “KALP KIRMAK, KÂBE’Yİ YIKMAKTAN DAHA BÜYÜK GÜNAHTIR”

Yılmaz Morgül: “Kalp kırmak, 70 kere Kâbe’yi yıkmaktan daha büyük günahtır (Hazreti Muhammed). Regaip kandiliniz hayırlı olsun. Allah dualarınızı kabul etsin”

Semih Kaya: “Regaip kandilimiz mübarek olsun, hayırlı kandiller”

Funda Arar: “Sevgi olsun, barış olsun, Regaib Kandili her güzelliğe vesile olsun. Hayırlı kandiller”

Meral Akşener: “Regaip kandilimiz mübarek olsun. Cenabı Hak milletimizin yardımcısı olsun. Rabbim herkese son nefeste iman selameti nasip etsin”

Yeşim Salkım: “Kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Güzel bir gün, bugün dualarımız göklere ulaşsın ve Rabbim kabul etsin” Hande Yener: “Hayırlı kandiller olsun hepimize :)) Allah askının yolundan şaşmayın..İnşallah”

Mustafa Sandal: “Yüce Yaradan tüm dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, huzur ve barış içinde yaşamamız dileğiyle”

Cenk Eren: “Savaşların yerini barışın, düşmanlıkların yerini dostluğun aldığı bir dünya diliyorum. Tüm Müslüman aleminin Regaip Kandili mübarek olsun”

Ferhat Göçer: “Ahlak ve edep, aklın dışarıdan görünüşüdür. Kişinin aklı edebi kadardır. Hayırlı kandiller”

Emre Çolak: “Regaip kandiliniz mübarek olsun”