İzmir'den Zuhal Olcay geçti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) işbirliğiyle düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası” özel konserinin solisti Zuhal Olcay oldu. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen anma gecesi, Şef Tolga Taviş yönetimindeki İZDSO sanatçılarının seslendirdiği Türk Beşleri’nden eserlerle başladı.

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından salon dışına iki dev ekranın kurulduğu gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Zuhal Olcay sahne aldı. İZDSO sanatçılarının eşlik ettiği Olcay, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, bu özel gece için hazırlanan anma programını İzmirlilerle birlikte izledi. İzleyicilerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etmesi üzerine duygulanan Olcay, “nefessiz kaldığımda İzmir’e geliyorum. İzmir uzay üssü gibi, burada yaşam var” sözleriyle İzmir sevgisini dile getirdi. Performansı büyük beğeni toplayan Olcay, izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.