Mert Optik'ten fenomen takvim

Gözlük sektöründe Türkiye’nin en güçlü markası Mert Optik, gelenekselleşen takvim çekimini gerçekleştirdi. İstanbul Bomonti Hilton Oteli’nde yapılan çekime ünlü sosyal medya bloggerları katıldı. İzmir’den doğarak önce Ege Bölgesi’ne daha sonra ise Türkiye’ye yayılan gözlük sektörünün öncü kuruluşu Mert Optik, yeni yıl takvim çekimleri için yenilikçi bir uygulamaya imza attı.

Türkiye’nin en ünlü sosyal medya fenomenlerini dahil ettiği çekimi ile yine bir ilki gerçekleştiren firma, 2016 model gözlük modellerinin bir kısmını da görücüye çıkarmış oldu. Yeni yılda sosyal medyanın gücünü arkasına alacağının haberini böylelikle veren Mert Optik, 2016’ya özel son model gözlük modelleriyle de gözlükte modayı takip edenlerin ilk adresi olacak.

Mert Optik İnsan Kaynakları Müdürü Melisa Pala, gerçekleşen takvim çekimleri ve yaklaşan yeni yıla dair; “Mert Optik olarak sektörümüzde her zaman ilklere imza atan bir kuruluş olduk. 2016 takvim çekimlerimizde sosyal medya bloggerları ile işbirliği yapmamız bunun bir göstergesi oldu. Hem ürün ve hizmet kalitemiz hem de pazarlama tekniklerimizle ilgili kendimizi sürekli olarak yeniliyoruz. 2016 yılı yine bizim yılımız olacak. Müşterilerimizin karşısına yıl içinde özel kampanyalar ve çok özel modellerle çıkmaya hazırlanıyoruz. Bizi her platformdan takip etmeyi ihmal etmesinler” şeklinde konuştu.