BTM Filipinler'de ürünlerini tanıttı

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması BTM, Filipinler’in Manila şehrinde gerçekleşen Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri fuarı’na katıldı. BTM standı 4 gün boyunca 22 farklı ülkeden gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.

SMX Convention Center’da 50 bin metrekare alanda, bin 200 katılımcı firmanın ürünlerini tanıttığıı fuarı 4 gün boyunca 100 bin kişinin ziyaret etti. BTM standının gördüğü büyük ilgi yüzleri güldürdü. BTM standını ziyaret edenler arasında Filipinler dışında, Avustralya, Fransa, Çin, Malezya, Hindistan ve İngiltere gibi 22 farklı ülkeden ziyaretçiler yer aldı.

Özellikle BTM’nin Bitümlü Oluklu levhası BTM Corrubit ilgi çekerken, çatı kaplama mazlemesi shingle ve kendinden yapışkanlı yalıtım bandı bituself ise diğer ilgi çeken ürünler arasındaydı. Fuar boyunca orada bulunan BTM İhracat Müdürü Kubilay Özcan fuar ile ilgili olarak “Filipinler ağırlıklı olmak üzere birçok farklı ülke vatandaşı standımızı ziyaret etti. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi aldılar. Önümüzdeki günlerde oldukça ses getirecek iş anlaşmaları için ilk adımları attık. Fuar ,hem katılım gösteren firmalar hem de ziyaretçiler için birçok fırsat yaratarak önemli bir buluşma noktası oldu” şeklinde konuştu.