Hediyelik Eşya Günleri başladı

TÜRKİYE ve dünyanın dört bir yanından seçkin binlerce yılbaşı hediyelik eşyasını ziyaretçilerine çok özel indirimli fiyatlarla sunan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri başladı.

26. kez İzmir Kültürpark Fuar Alanı 2 Nolu Sergi Salonu'nda açılan organizasyon daha ilk gününde ziyaretçilerinin gözlerini kamaştırdı. Fuarın kurdelesini ve pastasını nineler ve torunlar ile Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş birlikte kesti.

Kendi alanında SOUVENIR'ın Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonu olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kolay ulaşımıyla kent merkezindeki Hediyelik Eşya Günleri'nin tek çatı altında katılımcılarının da ziyaretçilerinin de yüzünü güldürdüğünü söyledi. Hediyelik sektörünün önde gelen temsilcilerinden oluşan 200'ün üzerindeki firma organizasyon kapsamında stant açtı. SOUVENIR 2015 26.Hediyelik Eşya Günleri 14 gün süre ile açık kalacak. Her gün 11.00-22.00 saatleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda ziyaret edilebilecek organizasyon 30 Aralık 2015 akşamı tamamlanacak.