Karşıyaka yeniden yenileniyor

PTT 1. Lig'de ilk yarıyı 13 puanla son sırada kapatıp ikinci yarıda kurtuluş savaşı vermeye hazırlanan Karşıyaka'da teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'le mevcut kadroda değişim rüzgarları esmeye başladı. Sezon başında Cüneyt Dumlupınar tarafından büyük umutlarla transfer edilen Engin Baytar, Necati Ateş, Gökhan Ünal, Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Akgün, Çağlar Birinci, Deniz Aslan, Senegalli Djiby Fall ve Sırp Igor Duriç ikinci yarıdaki kadroda düşünülmeyen oyuncular oldu. Şimşek'in eşyalarını toplayarak İzmir'den ayrılan Gökhan ile son bir görüşme yapacağı ve son kararını vereceği iddia ediliyor.

Karşıyaka'da sezon içinde Azeri kaleci Kamran Agayev, Gürcü stoper Amisulashvili ve Bosnalı orta saha oyuncusu Senad İbricic ile yollar ayrılmıştı. Karşıyaka kadrodan ayrılan ve ayrılacak bu 12 oyuncunun yerine takımı ligde bırakacak yeni isimlerle bir bir anlaşma zemini arıyor.

İlk olarak geçen sezon Şanlıurfaspor'dan kiralanan ve performansıyla herkesin taktirini toplayan ancak sezon başında eski takımına dönen Mustafa Aşan'la resmi sözleşme imzalayarak önemli bir ismi kadrosuna kattı. Kaf-Kaf, Yusuf Şimşek'in Antalyaspor'dan öğrencileri sağ bek Ömer Kandemir, forvet Ahmet Aras, orta saha oyuncusu Erman Kılıç, sol bek Josip Kvesiç ve kaleci Raish M'bolhi ile büyük oranda anlaştı. Ayrıca Osmanlıspor'dan stoper Bakary Soro, Karabük'ten sol bek İsmail Dinler, Boluspor'dan stoper Ramazan Sal, Elazığspor'dan orta saha oyuncuları Cleyton ve Wellington da KSK'nin listesindeki diğer oyuncular.