Kaf-Kaf nakavt oldu

Eurocup Son 16 Turu İkinci maçında Pınar Karşıyaka, evinde 3 sayı farkla yendiği Galatasaray Odeabank'a, Abdi İpekçi'de 93-65 gibi farklı skorla mağlup olarak avrupaya veda etti.

Karşılaşmaya Pınar KSK, Gabriel ve Iverson'ın pota altından bulduğu sayılarla 4-0 önde başladı. Galatasaray Odeabank'ta Lasme ve McCollum sayılarla karşılık verdi ve skoru 4-4 yaptı. Savunmada KSK'yi durduran sarı-kırmızılılar, Schilb ve Lasme'nin sayılarıyla 5-0'lık seri yakaladı ve skoru 15-10'a getirdi. Yeşil-kırmızılılar Gabriel'in son saniyede bulduğu serbest atıştan sayı ile periyodu 20-20 eşitlikle sonlandırdı.

İkinci periyotta Green, Micov ve McCollum ile art arda üçlükler bulan sarı-kırmızılılar farkı açarak durumu 39-28'e getirdi. Aradaki sayı farkını koruyan ve daha da açan Galatasaray Odeabank devreye 43-32 önde girdi.

Üçüncü periyotta taraftarının desteğini arkasına alan Galatasaray Odeabank hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla periyodun bitimine 5 dakika 38 saniye kala farkı 18'e çıkardı (54-38). Aradaki sayı farkını koruyan Galatasaray Odeabank periyodu 70-51 önde tamamladı. Son periyoda Sinan Güler'in basketleriyle başlayan sarı-kırmızılılar farkı 25 sayıya çıkardı ve skoru 79-54 yaptı.

Oyun hakimiyetini eline alan G.Saray maçın sonuna kadar bırakmadı ve salondan 93-65 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Pınar KSK Avrupa defterini kapattı.