Arzu Okay 37 yıl sonra beyazperdede

Ünlü sinema oyuncusu Arzu Okay, 37 yıl sonra "Yemekteydim ve karar verdim" adlı filmle, beyaz perdeye geri döndü.

Karşıyaka Rotary Kulübü'nün düzenlediği Karaca Sineması'ndaki filmin galasında ünlü oyuncu Arzu Okay ve Kaan Çakı, sinemaseverlerle buluştu. Karşıyaka Rotary Kulubü daha önce Star Wars ve Daphne filmlerinin galasının ardından sinemaseverlere yeni bir sürpriz yaptı. 37 yıl aradan sonra beyaz perdeye dönen Arzu Okay'ı İzmirli sinemaseverlerle buluşturdu.

Arzu Okay, "Uzun süre sonra beyaz perdeye geri dönmek çok güzel bir duygu. Filmin yönetmeni olan Görkem Yeltan'ı ben kızım olarak görüyorum. O kadar yakınım ve ona hayır deme imkanım yoktu. Çok güzel bir kadroyuz, aile gibiyiz. Biz kendi içimizde de bir bütünüz çok uzun yıllardır hiç birbirimizden ayrılmayan bir grubuz” dedi.

Arzu Okay ile birlikte galaya katılan sinema oyuncusu Kaan Çakır ise "İzmir benim çok sevdiğim bir şehir. Çok güzel bir film oldu. Görkem Yeltan'ın yönettiği ve yazdığı bir filmde Arzu hanım ile oynamak çok güzel bir duygu. Kendisine birçok teklif gelmesine rağmen yıllar sonra bu filmde oynamayı kabul etti ve bizi şereflendirdi. İzmir'de Rotary Kulubü ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Karşıyaka Rotary Kulubü Başkanı Barış Kaşka ise "Daha önce de birçok filmin galasını gerçekleştirdik. Gala projelerimizde çok seçici davranıyoruz. Bu gala da ise 37 yıl sonra sinemaya dönen Arzu Okay'ın oynaması, yönetmen Görkem Yeltan'ın İzmirli olması ve bu filmin aynı zamanda iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olması kararımızda etkili oldu. Fimde bir karakter çatışması var ve belki hepimizin aşina olduğu aile yapısı içinde söylenmemiş sözlerin söylendiği bir yapıt. Bu yapısıyla enteresan ve çok beğenerek izledik” dedi.