Geçmişe takılmayın...

İzmirli Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya, daha kaliteli bir hayat yaşamanın sırrının geçmişe takılı kalmamak olduğunu söyledi. Son dönemlerde düzenlediği seminerlerle adından sık sık söz ettiren kişisel gelişim uzmanı, reiki master teacher, NLP uzmanı ve bireysel danışman İkbal Kaya; geçmişe takılı kalmanın kişinin bugünkü yaşam kalitelisini hem manevi hem de fiziki açıdan azaltacağını açıklayarak “İyileşmek için geçmişi arkanızda bırakın” dedi.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZ ÇÖKER

Geçmişin keşkelerine, pişmanlıklarına ve intikamlara takılı kalmanın bir süre sonra bağışıklık sistemini de etkileyeceğini belirten Kaya, “Geçmişe takılı kalırsanız bir süre sonra bağışıklık sisteminiz çöker ve kendinizi her gün bir yeriniz ağrırken, sürekli hastalanırken buluverirsiniz. İyileşmek istiyorsanız geçmişi arkanızda bırakın. Yapamadıklarınızdan dolayı kendinizi, size yapılandan dolayı diğerlerini affederek fiziksel, ruhsal ve duygusal iyileşmeye başlayın” şeklinde konuştu.

İnsanların kendileriyle barışma ve hayatı yaşama yolunda anahtarı kendi ellerinde tuttuklarını söyleyen Kaya, “Hiçbir zaman hayatı yaşamak için çok geç değildir. Geçmişi geride bıraktığınızda ve kendinizi affettiğinizde hangi yaşta olursanız olun yeniden doğmuş gibi hissedersiniz” dedi.

GÜÇ SENDE!

Geçmişi geride bırakıp geleceğe yürürken doğru adımları atmanın önemine de dikkat çeken İkbal Kaya, 11-12 Şubat tarihlerinde İzmir Mövenpick Otel’de düzenlenecek ve sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı “Değişimin Gücü Sensin 2” isimli seminer programıyla, geçmişin ağırlığından kurtulup aydınlık bir geleceğe adım atmak isteyen tüm konuklarına bu hayat değiştirici deneyimde eşlik edecek. Seminer programıyla ilgili ayrıntılı bilgi www.ikbalkaya.com.tr adresinden ve 0532 731 35 57 numaralı telefondan alınabilir.