Sezonu açtılar

ALTINORDU Futbol Meslek Okulu’nda (AFMO), U19 takımının ardından, U15, U16 ve U17 ekipleri de yeni sezona “merhaba” dedi.

Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki sade açılış törenine, Telegol Programı’nın yapımcıları Serhat Ulueren de misafir oldu. Başkan Seyit Mehmet Özkan, gençlere hitaben yaptığı konuşmada “Altınordu, sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda bir futbol meslek okuludur. Yeni sezon, yeni bir eğitim-öğretim dönemidir. Sizler, (Gerçek) profesyonel futbolcu olma yolunda ilerleyen gençlersiniz. Ve şu anda henüz yolun başındasınız. Altınordu armasını her gün daha ileriye taşımak için çıktığımız bu yolculukta, tek güvencemiz sizlersiniz. Bu armanın değerini bilin” dedi.

Telegol yapımcısı Serhat Ulueren ise dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yüzücülerinden Michael Phelps’in başarı kriterlerini örnek göstererek, “Phelps, rakipleri haftada 6 gün çalışırken 7 gün çalıştı. Yani her yıl rakiplerinden 52 gün ileride oldu. Çok iyi beslendi ve çok iyi uyudu. Bu sayede de dünya spor tarihinin en büyük sporcularından biri haline geldi. Gördüğüm kadarıyla sizlere de burada tüm şartlar sağlanmış. Tek hedefiniz başarı olmalıdır” dedi.