Göztepe'de transfer şekilleniyor

Göztepe, yeni sezonda taraftarlarına arzu ettikleri bir takım izlettirmek için kolları sıvadı. Hatayspor'dan Murat Paluli ile anlaşan sarı kırmızıların gündeminde Adem Büyük, Caner Osmanpaşa ve Emrah Başsan var. Geçen sezon 31 maçta 6 gol, 3 asistle oynayan 31 yaşındaki Adem Büyük'ün İzmir'e geldiği belirtildi. Erzurumspor'la kontratı sona erecek 27 yaşındaki Emrah Başsan'ın da İzmir ekibinde forma giymeye çok istekli olduğu kaydedildi. Başsan'la sağlık kontrolü sonrası imzaların atılması bekleniyor.

Orta saha ve kanatlarda görev alabilen tecrübeli yıldız, mavi-beyazlılarda 31 maçta 12 asistle dikkatleri üzerine çekerken, asist kategorisinde yerli futbolcuları geride bırakıp zirvede yer aldı.

Göztepe, 4 sezondur oynadığı Akhisar'dan ayrılan 31 yaşındaki stoper Caner Osmanpaşa'yla imzaları atmak için gün sayıyor. Her konuda anlaşılan tecrübeli savunmacı,geçen sezon oynadığı 46 maçta takımın öne çıkan isimlerinden oldu. aspor

Göztepe, Hatay'ın sağ beki Murat Paluli'yi kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki başarılı futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Paluli, geçtiğimiz sezon 35 maçta 2 asistle istikrarlı bir performans ortaya koydu.