Orkide zeytinyağında liderliğe oynuyor

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi desteğiyle İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech Zeytin ve Zeytinyağı Fuarı’na katılan Orkide Yağ, zeytinyağında da lider marka olmayı amaçlıyor. Ayçiçek ve mısır yağında dünyanın aranılan markası Orkide, iç ve dış piyasada zeytinyağıyla da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

Katıldığı ulusal ve uluslararası birçok önemli organizasyonda yer alarak dünyanın her yerinde müşterilerine ulaşmayı, onların beklentilerini yakından takip etmeyi ilke edinen Orkide, Olivtech’te de ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Olivtech Fuarı’na tam kadro katılan Orkide Yağ’ın standını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Orkide Yağ gibi büyük kuruluşların fuara sağladıkları destekten büyük memnuniyet duyduklarını, gelecekte Olivtech’in de Mermer Fuarı gibi tüm dünyanın konuştuğu bir fuar olması için gayret ettiklerini belirtti.

Küçükbay A.Ş. Genel Satış ve Pazarlama Müdürü Kaya Büker,“''Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni zeytinyağı tesisimizin startını vermek üzereyiz. Orkide, zeytinyağı konusunda bu yıl çok büyük bir atılım içinde. 2013 bizim için zeytinyağı yılı olacak. Kalitesi onaylı, Orkide markalı zeytinyağlarımızla ülkemizdeki tüketimi artırmanın gayreti içindeyiz. Ürünlerimiz iç piyasada ulusal marketlerin raflarında yenilenen ambalajları ile yerini almış olup kalitesi ve ambalaj dizaynı ile tüm tüketicilerimizin beğenisini kazanmış bulunmaktadır” dedi.

Bu yıl 3. kez düzenlenen Olivtech Fuarı’na her yıl katılarak zeytinyağının tanıtımına destek olmak istediklerini belirten Orkide Yağ Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol, “Ülkemizde zeytinyağı tüketimi çok düşük seviyelerde. Bir tek zeytin ağacı olmayan ülkelerde bile bizden daha çok zeytinyağı tüketiliyor. Son yıllarda bu konuda gösterilen hassasiyeti tüm zeytin ve zeytinyağı üreticileri memnuniyetle karşılıyor. Üretimde lider olan ülkelerle baş edebilmemiz için dökme yağdan çok markalı ürünlerle dünyada varlık göstermemiz gerekli. Ege ve Körfez bölgelerinin en kaliteli zeytinlerinden üretilen Orkide zeytinyağları ülkemizde olduğu gibi dünyada da büyük beğeni topluyor” diyerek 19 Mayıs’ta sona erecek fuara tüm İzmirliler’i etkinliklere ve tadım stantlarına beklediklerini söyledi.