Süper Lig'e bir Egeli daha

Kayseri Erciyespor ve Çaykur Rizespor takımlarının doğrudan Süper Lig'e yükselmelerinin ardından, üçüncü biletin sahibini belirleyecek play off kapışmasında yer alan iki Ege temsilcisi Bucaspor ve Manisaspor, ilk maçlarını deplasmanda kazanarak, perşembe günü oynanacak rövanş müsabakaları öncesi son derece önemli bir avantaj yakaladı.

Güçlü rakibi Torku Konyaspor'u Konya'da 1-0 yenmeyi başaran Bucaspor, Buca Arena'da taraftar desteğini de yanına alarak, bu avantajlı skoru değerlendirmek için çaba gösterecek.

Rövanş maçı 23 Mayıs Perşembe günü saat 21.45'te.

Bir başka Egeli Manisaspor da Adana Demirspor'u 2-0 yenerek, final yolunda çok büyük bir adım attı. Tarzanlar, 23 Mayıs Perşembe günü 19 Mayıs Stadı'na, iki farklı deplasman galibiyeti ve taraftar desteği avantajıyla başlayacak.

İki takım da adeta tırnaklarıyla kazıyarak yakaladıkları bu fırsatı heba etmez, büyük sürpriz yaşanmazsa, Bir Bucaspor-Manisaspor finali yolda.

Bu da mucizevi bir iş çıkararak, ligde kalmayı başaran Akhisar'ın ardından bir Ege temsilcisinin daha Süper Lig'de yer alacağı anlamınna gelecek.