İzmir Üniversitesi'nde bahar şenliği

Final sınavları öncesi yorgunluk ve stresini bahar şenliğinde atacak İzmir Üniversitesi öğrencilerine sahnede birbirinden güzel şarkıları ile Atiye eşlik edecek.

21-22 Mayısta Ege Park AVM’de yapılacak bahar şenliği ile İzmir Üniversitesi öğrencileri final sınavları öncesi yorgunluk atacak, konser ve etkinlikler ile stresten kurtulacak. Gün boyu ödüllü yarışmalar, turnuvalar, karaoke ve DJ performansı ile şenlik havasını İzmirlilerle paylaşacak olan öğrenciler, son olarak Çocuklar Duymasın dizisindeki oyunculuğu ile beğeni toplayan tiyatro sanatçısı Volkan Severcan’ın şovu ile konsere hazırlanacak.

O Ses Türkiye yarışmasındaki performansı ile göz dolduran ve geçtiğimiz yıl İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Zeynep Topçugürler ve DJ Ozan, şenliğin ilk gününde sahne alacak.

Volkan Severcan’ın keyifli söyleşileri ile akşama hazırlanacak öğrenciler ikinci gün ise İzmir Üniversitesi müzik topluluğu Armonİzmir orkestrasının müziği ile dans etmeye başlayacak, grup Kör Nokta’nın şarkılarına eşlik edecek ve Atiye ile şenlik coşkusunu yaşayacak.

Kral TV Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı, Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın Düeti, Aslan Max Yılın Kadın Sanatçısı ve Yılın Şarkısı, Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri En İyi Şarkı ve Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödüllerine sahip şarkıcı Atiye, birbirinden güzel eski ve yeni şarkıları ile İzmir Üniversiteli gençlere yılın yorgunluğunu unutturacak.