Bodrum'da İnna rüzgarı

Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde Gümbet Barlar Sokağı’ndaki bir eğlence kulübünde sahneye çıkan dünyaca ünlü Rumen şarkıcı İnna, yerli ve yabancı turistleri coşturdu.

Gerçek adı Elena Alexandra Apostoleanu olan İnna, 'Pasha' isimli eğlence kulübünde sahne aldı. 2008 yılında 'Hot' isimli albümüyle dünyanın önde gelen pop müzik şarkıcılarından biri olmayı başaran 26 yaşındaki şarkıcı, söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bir saat kadar sahnede kalan İnna, tanınan şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği konser sırasında ses sisteminde sorun yaşanırken, İnna, bu sırada müziği kesen DJ'ye tepki gösterdi. İnna arızanın giderilmesinden sonra konserine devam etti.

Konserinden önce kaldığı otelde basın açıklaması yapan İnna, bir gazetecinin “Türk erkeklerini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna “Türk erkekleri gerçekten çok yakışıklı, Türk erkeklerini çok seviyorum” yanıtını verdi. İnna ilk fırsatta tatil yapmak için yine Bodrum’a geleceğini de söyledi.