Fenerbahçe kupa istiyor

2012-2013 Avrupa’da, Süper Lig’de ve Türkiye Kupasında son ana kadar kazanmak için büyük çaba harcayan Fenerbahçe sezonu kupa ile bitirmek istiyor. Sarı Lacivertli kulüp UEFA kupasında yarı finale kadar yükselerek büyük başarı göstermişti. Ancak finale çıkamayıp elenmişti.

Daha sonra Spor Toto Süper Liginde ise şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırarak tek hedefleri Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak oldu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdürüyor. Sarı-lacivertli takım, kupa finalinin hazırlıklarını bugün teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti.

Antrenman, çift kale maçla noktalandı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Egemen Korkmaz, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Erten Ersun’un tedavilerine devam edildi. U19 Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Salih Uçan ve Recep Niyaz ise antrenmanda yer almadı.