Kaf Kaf 6 Haziranı bekliyor

Ergin KARATAŞ/DHA Karşıyaka'da 6 Haziran’daki olağan kongresi öncesi henüz resmen adaylığını açıklayan yok. Muhtemel adaylar da gelişmeleri takip ediyor. Devre arasında yapılması planlanan, ancak iptal edilen kongrede aday olmayı düşünen Fatih Diniz, "Gelecek yıl kurtuluş savaşı verilecek. Adaylığım, kaynak, ekip ve projeye bağlı. Yeni yönetim büyük risk alacak. Kulübü şirket yönetir gibi yöneten bir ekip gelmeli. Kaynak bulma yeteneği üst düzey isimler ekibe girmeli. Yaşar Holding’in, Karşıyaka Belediyesinin tavrı benim açımdan belirleyici olacak" dedi.

Başkan Cihan Büyükoral’la ters düşünce liste çalışmalarına başlayan Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, mevcut yönetimden Ali Erten, Osman Kırkpınar, Metin Yıldırım, Mustafa Taşova’yla ortak hareket ettiklerini doğruladı. Altuğ, "Resmen aday olduğumu söylemedim, ancak çok sayıda kişi listeme girmek istediğini söyledi. Şu anda basketbol takımının play off mücadelesine konsantreyiz. Finale kadar gidebiliriz. Ben kararımı, basketbol takımı sezonu tamamladıktan sonra belirleyeceğim” dedi. Hala beklemede olan Cihan Büyükoral’ın ise, herkes resmi açıklamayı yaptıktan sonra kararını açıklayacağı ifade edildi.

GÖZLER TÜZÜK TOPLANTISINDA

Kongre sürecine kilitlenen Karşıyaka’da, yeni tüzükle ilgili perşembe 18.00’de, Karşıyaka Nikah Sarayı’nda yapılacak toplantı kongrenin ön provası olacak. Hasan Denizkurdu’nun bir araya getireceği camia büyükleri, Karşıyaka Arena’daki kongre öncesi eteğindeki taşları dökecek. Potansiyel adayların da, genel kurul üyelerinin nabzını tutmak için tüzük toplantısında çalışmalar yapacağı bildirildi.